LUE LISÄÄ MARKKINOISTA

Blogi

 • Parhaimman kauraleivän metsästyksestä
  Kaura, toi valloittava velikulta, on ohran ohella terveellisin viljalajimme. Mutta jos kaura on haasteellinen leipurille, niin ohra lienee vieläkin haasteellisempi. Kauran eduksi on kuitenkin sanottava se, että se maistuu paremmalta, luontaisesti jop..
  Lue lisää
 • Jos kyllä ei tarkoitakaan kyllä
  Olen nyt viettänyt Aasiassa vuodesta 2009 enemmän osan aikaani, mutten vieläkään aina ymmärrä täkäläistä bisneskulttuuria. Kiinassa se periaatteessa oli kuitenkin helpompaa kuin esim. Taiwanissa. Jos joku ilmaisi Kiinassa poikkeuksellista vieraanvara..
  Lue lisää
 • Talvi se on Kauko-Aasiassakin
  Suomessa on ollut nyt poikkeuksellinen talvi. Talvi tuli myöhempään, ja kun se tuli, niin lunta saattoi tulla poikkeuksellisen paljon etelää myöten. Mutta sitten taas hetken päästä lämpötila kipusi lähelle nollaa tai jopa yli, jolloin lumet suli. VRk..
  Lue lisää
 • Onko suomalainen palvelukulttuuri ajettu alas?
  Puhuttaessa eri maan kulttuureista, tulisi myös muistaa yhtäläisyydet sen sijaan, että kiinnitetään huomiota vain eroihin. Elämää ja elämistä määrittelee kuitenkin samat perustarpeet rodusta, kielestä, uskonnosta ja maasta huolimatta. Jokapäiväinen l..
  Lue lisää

Tuulplan Oy
sales@tuulplan.fi